keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Heippahei!

Olen jo pidemmän aikaa pohtinut blogin perustamista ihan omaksi iloksi. Itselläni on joku tarve päästä nyt jaarittelemaan kuulumisiani johonkin ja päivittäinen facebookin spämmääminen omilla statuksilla alkaa jo kyllästyttämään niin minua kuin kavereitani uskoakseni. 

Olen siis 22-vuotias nainen, Riikka nimeltäni. Opiskelen kolmatta vuotta sosiaalialaa ammattikorkeakoulussa ja ensi jouluna pitäisi näillä näkymin valmistua, iiks. Asun pääkaupunkiseudulla avomieheni kanssa rivarikaksiossa, mutta olen kotoisin Hämeenlinnan lähistöllä.

Harrastuksiini kuuluu liikuntaa eri muodoissa. Tällä hetkellä käyn suht aktiivisesti salilla rimpuilemassa ja parhaani mukaan yritän ehtiä osallistumaan ryhmäliikuntatunneille. Satunnaisesti lenkkeilen ja kevään myötä yritän motivoitua lenkkeilemään, vaikken siitä pahemmin perustakaan. Ehkä huonolla aerobisella kunnolla on jotain tekemistä asian kanssa.

Uskoisin, että blogin sisältönä tulee olemaan jaarittelua omasta elämästä. Varmaankin liikunta tulee jotenkin näkymään sisällöissä sekä ehkä myös ruoanlaitto ja reseptien jakaminen. 

Toivottavasti joku joskus eksyy tänne ja otan mielelläni kommentteja vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti