torstai 30. tammikuuta 2014

Ah, arkiviikko on melkein ohi!

Huh! Nyt väsyttää. Heräsin aamulla aikaisin, jotta ehdin käymään salilla ennen aamupäivän tapaamista. Olen niin ylpeä, että sain itseni salin takia aamulla aikaisin ylös, enkä jäänyt torkkumaan muutamaksi ekstratunniksi. Salilla tein hauis- ja ojentajatreenin ja lyhyen keskivartalojumpan. Olen tiistain tehnyt rinta- ja olkapäätreenin ja eilen jalkatreenin, joten tänään tein vaan ojentajaa ja hauista, kun ne on lähes ainoa lihasryhmä, jotka ei ole vielä jumissa. 

Ostin viime viikolla 3 kuukauden kortin salille ja samalla kortilla pääsee myös käymään ryhmäliikunnoissa. Viime viikolla kävin neljä kertaa treenaamassa ja tällä viikolla on nyt tullut kolme kertaa käytyä. Huomenna ja lauantaina en varmaan ehdi, mutta sunnuntaina voisin käydä tekemässä jalkatreenin. Olen tehnyt nyt yhtenä päivänä rinta- ja olkapäätreenin, kahtena päivänä viikossa jalkatreenin ja yhtenä hauis- ja ojentajatreenin. Mitään varsinaista ohjelmaa ei minulla ole, vaan enemmänkin fiiliksen mukaan. Itselläni ei sinänsä ole mitään älyttömiä tavoitteita treenaamisessa, vaan treenaan enemmän hyvän fiiliksen takia ja pitääkseni kuntoa yllä. Plus haluan ehdottomasti lisää voimaa ja onhan nää hartiat jo leventyneet muutaman vuoden epäsäännöllisen salitreenin seurauksena! :)

Tilasin tammikuun alussa Lily Lololta mineraalimeikkipohjan testattavaksi, mutta se osoittautui hieman liian vaaleaksi. Nyt viime viikolla onneksi huomasin Karkkipäivä-blogissa ilmoituksen Biodellyn aleista ja alennuskoodista, joten tilasin hieman tummemman meikkipohjan, peiteaineen ja mattapinnan jättävän viimeistelypuuterin. Nuo kaikki osoittautuivat hyvän sävyisiksi. Itselläni ihon kunto on huonontunut lopetettuani e-pillerit ja ajattelin kokeilla miten nestemäisen meikkivoiteen vaihtaminen mineraalimeikkiin vaikuttaa ihooni. Olen lukenut kaikenlaisia tarinoita siitä, miten ihon kunto on parantunut. Toivottavasti se tapahtuisi täälläkin! :) Meikkipohja ei itselläni peitä ihan tarpeeksi, varsinkin, kun olen tottunut käyttämään nestemäistä pakkelikerrosta. Mutta tuo mineraalipeiteaine auttaa kyllä jonkun verran. Jännää nähdä miten iho reagoi tähän muutokseen. 

Päivä menikin koululla erilaisissa tapaamisissa ja iltapäivällä sain ystäväni koululle käymään. Vedettiin siinä salaatit napaan ja turistiin pari tuntia. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ja päästä höpöttelemään. Välillä tuntuu, että elämä junnaa koulun ja töiden parissa ja oma sosiaalinen elämä jää vähemmälle. Ja omat pidempiaikaiset ystäväni asuvat ympäri Suomea, joten turhan usein emme pääse näkemään. Onneksi sentään muutamia asuu lähellä ja pääsee välillä ihan kasvotusten juttelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti