lauantai 1. helmikuuta 2014

Kiireinen perjantai ja väsynyt lauantai

Olipas eilen kiireinen päivä! Aamulla tein muutaman tunnin tutkimusassarin hommia, jonka jälkeen suuntasin opiskelijakaverin kanssa Helsinkiin erääseen tuotekoulutukseen, joka osoittautui positiiviseksi kokemukseksi. Viiden naisen kanssa tunti turistiin ja opeteltiin käyttämään laitetta. Mutta hrrr, mikä viima Helsingissä ja varsinkin merenrannassa eilen oli. Oltiin ihan jäässä, kun odoteltiin bussia, vaikka nökötettiin pysäkin pleksiseinän takana tuulta piilossa.Alta pääsi kuitenkin tuulemaan ja pohkeet meinasi jäätyä.

Tällä viikolla ei olla kunnolla ehditty siivoamaan ja kunnon siivouksen tekeminen taitaakin jäädä ensi viikkoon. Mieheke on ensi viikolla työreissussa, joten taidan loppuviikosta ryhdistäytyä ja tehdä kunnon suursiivouksen ja kerätä hyvät vaimomatskupisteet! 

Robotti-imuri auttaa onneksi aika paljon siivouksessa ja on helppo jättää yksin kotiin imuroimaan :)

Sieltä suuntasin takaisin kotiin ja sain onneksi avokilta kyydin kotiin. Jotenkin ei lumipyryssä ja tuulessa tehnyt mieli kävellä yhtään ylimääräistä. Illaksi lähdinkin sitten moikkailemaan muutamaa ystävää Kallioon ja juhlistamaan samalla kaverin tupareita ja Hollannista vaihdosta Suomeen palaamista. Oli mukava ilta! :)

Vähän oli lunta satanut yön aikana. Eikä muuten näköjään pahemmin porukka täällä yöaikaan liiku.
Tämä päivä onkin mennyt vähän koomaillessa, vaikka olo onkin ollut pitkästä illasta ja yöstä huolimatta mainio. Tänään on muutenkin ollut mässytyspäivä ja tilattiinkin pitsat kotiin, ja ah miten hyvää se oli pitkästä aikaa! Huomenna sitten taas palaillaan vähän ruotuun ja salillakin voisi jalkatreenin käydä tekemässä. Jotenkin ollut koko päivän ihan sunnuntaifiilis, mutta onneksi vielä on viikonloppua jäljellä.

Nyt makoilemaan piikkimatolle ja vetämään kunnon yöunet, niin jaksaa taas huomenna touhuilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti