maanantai 3. helmikuuta 2014

1/5 yksin kotona

Jes, ensimmäinen päivä ilman mussua takana ja sain jopa viime yönä nukuttua yksin! Välillä yksin ollessa ei meinaa uni tulla ja yö menee helposti asioita miettiessä ja stressatessa. Silloin, kun mieheke on vieressä, tulee uni helpommin ja pystyy höpöttelemään mieltä vaivaavista asioista. Tosin oon taas ottanut piikkimaton käyttöön ja makoilen siinä ennen nukahtamista. Se jotenkin rentouttaa ja saa ajatukset rauhoittumaan. :)

Tänään aamu alkoi tutkimusassarin hommilta ja kotoa suuntasin hanketyöskentelyn pariin. Askarreltiin hienoja kylttejä ja mainoksia. Nämä hommat on just niitä ammattikorkeakoulun hienoimpia puolia. :')

Askartelupaskartelua amkissa.
Iltapäivällä suuntasin salille tekemään treeniä ennen zumbaa. Joo, ei pitäisi mennä viiden aikaan salille. Siis voi jestas sitä ryysistä. Sain kuitenkin treenin tehtyä, vaikka hieman jouduinkin soveltamaan, kun en jaksanut odotella penkkien vapautumista. 

Treeninä tänään:
Pystypunnerrus 4 x 8 (7kg)
Ristitaljatyöntö ylhäältä 4 x 8 (2kg per puoli, ihan uusi liike mulle, ei uskaltanut laittaa vielä enempää painoa)
Dippi 3 x 8
Vipunnostot penkillä selältään maaten 3 x 8 (3kg)
Hauiskääntö tangolla 3 x 6 (10kg + harjoituslevytangon paino, paljonhan se on?)
Hauiskääntö vasaraotteella 3 x 8/käsi (5kg)
Hauiskääntö penkillä istuen 3 x 8/käsi (6kg) 

Onhan nuo omat painot säälittäviä, mutta ajattelin kirjata ne ylös, niin näen tapahtuuko niissä mitään kehitystä pitkällä tähtäimellä. Olen kyllä saanut lisää voimaa kroppaan ja hartiat on leventyneet sen verran, että vanhat takit eivät mahdu enää päälle! :) Salin päälle kävin vielä zumbassa ilakoimassa. Ah, se oli hauskaa pitkästä aikaa ja hyvän hien sain pintaan.

Nyt on vedetty iltapala ja katselen tässä samalla Satuhäitä, joka on niin hyvää aivot narikkaan -katsottavaa. Huomenna pitäisi ruveta perehtymään opparia varten aineistoon, joten nyt saa lepuuttaa aivoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti