tiistai 18. helmikuuta 2014

Kotijumppavinkki

Löhöily sai sunnuntaina riittää ja piti keksiä jotain edes hieman liikunnallista aktiviteettia. Muistin, että puhelimessahan mulla on jo Nike Training Club ja etsinkin sieltä ensin 15 minuutin jumpan ja sen päälle tein vielä 15 minuutin joogaharjoituksen. Sain ainakin paremman mielen ja voin kuvitella tehneeni jotain. :)

Jos joku ei vielä tiedä mitä tuosta NTC:stä löytyy, niin siitä löytyy Get lean -, Get toned-, Get strong- ja Get focused -harjoituksia. Kaikista harjoituksista löytyy eri pituisia treenejä ja jokaisen treenin tiedoista näkee mitä välineitä siihen tarvitsee. Get focused-harjoitukset ovat 15 minuutin mittaisia treenejä johonkin tiettyyn lihasryhmään kohdistettuna.

kuva

Kaikista treeneistä löytyy eri tasot aloittelijoille (4-5 treeniä kuussa), keskiverto liikkujalle (2-3 treeniä viikossa) sekä edistynyt (3-5+ treeniä viikossa). Treenien kestot vaihtelevat 15 minuutista 45 minuuttiin. Aluksi voi selailla treenin liikkeet läpi ja katsoa kuvalliset ohjeet ja videot liikkeistä. Treenin aloittamisen jälkeen voi kuitenkin vielä pausettaa ja katsoa uudestaan ohjeet liikkeistä. Joistain liikkeistä löytyy myös vaihtoehtoisia liikkeitä, joten treenejä pystyy myös hieman muokaamaan.
  
Uutuutena tuolta löytyy nykyään myös naisurheilijoiden koostamia treenejä tai ainakin he ovat antaneet kasvonsa treeneille. Lisäksi nykyään NTC appsiin pystyy tekemään itsellensä 4 viikon ohjelman, johon on mahdollista lisätä myös kestävyysliikuntaa lenkkien muodossa.

NTC:n treenit ovat oikeasti melko rankkoja, vaikka toki se riippuu omasta kunnosta ja valitusta tasosta. Nämä ovat mukavaa vaihtelua silloin, kun salille ei jaksaisi lähteä, mutta jotain haluaisi kuitenkin liikkua. Eikä tarvitse itse keksiä kotijumppaohjelmaa. :) NTC:n saa iVehkeisiin ja Android-vehkeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti