tiistai 11. helmikuuta 2014

Älä tule flunssa

Eilisen aamun ahersin tutkimusassarin hommien parissa, jonka jälkeen yritin tunnin ajan soitella perhesuunnitteluneuvolan puhelinaikaan, muttei sieltä tietystikään kukaan vastannut. No ajanvarausaikana pääsin läpi ja sain itselleni ajan kapselin poistoon.

Kävin eilen salilla rehkimässä keskellä päivää. Salitreeni jaksottaa hyvin päivää ja jaksan paremmin ahertaa illan kouluhommien parissa, kun saan pariksi tunniksi ajatukset pois koulu- ja työasioista. Tissit ja ojentajat oli sen verran jumissa, että oli pakko tehdä jalkatreeniä. 

Eilisen treeni näytti tältä:
-etukyykky 4 x 10 x 28kg
- polven ojennus koneessa 3 x 10 x 20kg
- takakyykky 12 x 20kg, 10 x 30kg, 8 x 35kg, 6 x 40kg, 5 x 50kg, 6 x 40kg
- kyykkyhypyt steppilaudalle 3 x8 x 10kg
- lantionnostot kyljellään jalat bosun päällä 3 x 8-12
- vatsat penkissä 3 x 12

Pohkeet jäi treenaamatta, kun kantapäähän oli vähän jokin hiertänyt ja pohkeille nousut hiersi vain lisää. :o Lisäksi kävelin salille ja kotiin, josta tuli matkaa vähän vajaa 5,5 kilometria. 

Kotiin tultua tein päivällistä ja aloin paneutumaan kavereiden opinnäytetyösuunnitelman opponointiin. Sitten rupesikin taas vaihteeksi tulemaan näköhäiriötä ja oli pakko ottaa särkylääke ja mennä sänkyyn makoilemaan päänsärkyä ja pahaa oloa pois. Onneksi se tunnin sisällä alkoi helpottamaan ja illaksi pääsin ylös sängystä. En käsitä miten tuo migreeni nyt yrittää koko ajan iskeä päälle. En tiedä, että onko mun hartiat niin jumissa huonossa asennossa koneen näpyttämisestä vai oonko tulossa kipeäksi vai mitä ihmettä. Tänään aamulla oli tosi väsynyt olo, päätä särki ja oli kylmä, mutta onneksi tuo olo on nyt mennyt aika hyvin ohi. Pitää nyt vetää kunnolla d-vitamiinia ja nenänorsuttaa, jotta tukkoisuus vähän helpottaa!

Välipalana omenaa ja maapähkinävoita.
Tänään litteroin yhden haastattelun loppuun ja ajattelin viettää seuraavat pari tuntia opparin parissa. Just keittelin kahvit, että jaksaa ja välipalana napostelen omenaa maapähkinävoilla. Maistuu hyvälle ja saa samalla hyviä rasvoja. Pähkinöitä tulee liian harvoin syötyä, kun tuo mieheke on niillekin allerginen ja harvoin tulee pelkästään itselleen ostettua. 

Nyt opparisuunnitelman kimppuun ja sitten salille ennen illan hanketyöskentelyjä jos olo vaan on hyvä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti