keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Uunilohta ja vapaapäivän kuulumisia

Tänään oli vapaapäivä, eli ei tarvinnut raahautua koululle tai minnekään muuallekaan! :) Aamu alkoi nauttimalla puuroa samalla Greyn Anatomiaa katsellen. Katsoin Greyn Anatomiaa joskus aiemmin, mutta lopetin sen katsomisen, koska se ei nää itkettänyt. Nyt talvella kaipasin kuitenkin jotain katsottavaa ja palasin kyseisen ohjelman ääreen. Ja se itkettää taas, jei! Ehkä olen taas niin onnellisessa elämäntilanteessa, että ne älyttömät ihmissuhdekiemurat ja ihmiskohtalot herättävät taas empatiaa ja itken aina tyyliin "yhyy, mitä jos mä kuolen synnytyksessä ja sulle jää lapsi hoidettavaksi ja yhyy miten te selviätte". Voi mussu parkaa, kun se joutuu kaikkea kestämään. :')

Aamulla tuli kyykittyä muutama minuutti lattea juodessa ja koulukirjatkin pääsivät hyötykäyttöön!


Aamulla tein muutaman tunnin tutkimusassarin hommia, eli litteroin vaihteeksi. No toisaalta jos siitä maksetaan ja saan tehdä töitä kotona, koska haluan, niin mikäs siinä. :) Päivällä kävin salilla ja tein yläkroppaa. 

Treeni näytti tältä:
Pystypynnerrus 4 x 8 (7kg)/käsi
Viparit sivulle kyynerpäät koukussa 3 x 10 (4kg/käsi)
Vipunostot etukenossa/kulmassa kyynerpäät suorassa 3 x 10 (2kg/käsi) (mikähän tämän liikkeen oikea nimi on, kun aina on puhuttu vain lentoonlähtö-liikkeestä :D)
Ranskalainen punnerrus maaten 3 x 8 (5kg + koulutangon paino)
Ojentajapunnerrus taljassa köydellä naama poispäin laitteesta 3 x 10 (15kg)
Yhden käden ojentajapunnerrus taljassa 3 x 8 (10kg)/käsi

Lisäksi tein sarjojen väleihin yleisliikkeitä ja temppuilin kahvakuulan kanssa, niin sain pidettyä samalla sykettä ylhäällä ja hikoiltua vähän lisää. :)

Koska mies on poissa, niin päätin hyödyntää tilaisuuden ja tehdä kerrankin kalaa kotona ruoksi. Mieheke on siis allerginen kalalle, joten kalaa syön lähinnä koulussa ja ravintoloissa. Löysin hyvältä kuulostavan Aasialainen uunilohi-reseptin ja päätin kokeilla sitä. Itse ostin kalaa 350g, niin siitä riittää kolmeksi päiväksi lounasta tai päivällistä. 

Jes, kaupasta löytyi Sulkavalaista ruisleipää! Vaihtelua ruispaloille.

Uunilohi maustetahnalla, ruisleipää ja kukkakaalia.
Lohesta tuli hirmu hyvää, vaikkei kuva mikään houkuttelevin olekaan. :D Lisukkeeksi keittelin vain kukkakaalia ja leikkasin pari leipäviipaletta, kun en oikein jaksanut panostaa lisukkeisiin, mutta hyvää oli kuitenkin ja nälkä lähti! Ilta kuluikin sitten opparia varten aineistoon tutustuessa ja teoreettista viitekehystä kirjoittaessa. Nyt taidan lopettaa kaiken älyllisen toiminnan tältä päivältä ja katsoa jotain hömppää. Tosin vielä pitäisi olla 16 minuuttia kyykyssä. Polvi vaan vähän vihloo, mutta pitää nyt seurailla mitä se tästä kyykkäilystä rupeaa sanomaan vai alkaako se tottumaan ja antamaan periksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti