perjantai 21. helmikuuta 2014

Hyvä treeni, parempi mieli

Huh, mikä tappio jääkiekossa Ruotsille! Paremmille hävittiin, ei sille voi mitään. Mutta jospa äijät sen pronssin nappaisivat huomenna. Toivotaan parasta. :)

Aamu alkoi mukavasti hyvin nukutun yön jälkeen. Vetäisin aamupalan napaani ja keittelin kahvit vielä vähän piristämään, jonka jälkeen tein muutaman tunnin taas vaihteeksi tutkimusassarin hommia ja pähkäilin opparisuunnitelman parissa. Päiväkahvien jälkeen suuntasin kävellen salille, jotta ehdin treenaamaan ennen peliä. Tuo kävelymatka on hyvä lämmittely treeniä varten. Tänään hölkkäilin osan matkaa, kun repun sai aika hyvin remmeillä pysymään paikallaan. Siinä sai jo lämmön päälle ja lisäksi vähän reipasta soutua, niin lihakset lämpeni hyvin. Yhteensä mulla tulee salille ja takaisin matkoista kävelyä 5,2km eli takaisin tullessakin saa pienen palauttavan aerobisen. :)
Uusi henkkamaukan treenipaita osoittautui mukavaksi päällä!
 Tissi-, hauis- ja keskikroppatreeni:

Alkuun soutua ja kahvakuulailua

3 x 10 penkkipunnerrus käsipainoilla 8kg/käsi
3 x 10 alastyöntö ristikkäistaljassa
3 x 8 dippi
3 x 10 viparit penkillään selälteen maaten 3kg/käsi
8, 7, 6 toiston sarjat hauiskääntö tangolla 10kg + koulutangon paino
6 x 7kg/käsi, 2 x 7 x 6kg/käsi hauiskäännöt vasaraotteella 
3 x 8 6kg/käsi keskitetty hauiskääntö istuen
3 x 12/puoli kylkitaivutus 15kg leivypaino
3 x 12 vatsalihakset pallon päällä
3 x 12 selkälihakset selkäpenkissä rullaten

Lisäksi tein punnerruksia bosun päällä (tais olla 3 x 10), punnerruksia toinen käsi kuntopallon päällä ja vaihto aina palloa vierittämällä toisen käden alle (tais olla kanssa 3 x 10) ja rupes muuten kädet ja tissit tutisemaan. Hauikset väsytin vielä kahdella seiskasetillä alataljassa. :) Eli siis seitsemän hauiskääntöä alhaalta puoleen väliin, sitten heti 7 ylhäältä puoleen väliin ja lopuksi 7 kokonaista hauiskääntöä. Nuo kaksi settiä sai kädet tärisemään entistä enemmän.


Säälittävä hauis, mutta kyllä se sieltä vielä kasvaa! Kädet vähän tärisi :')
Salilla oli sinne mennessä hirmuisesti porukkaa, mutta hyvin porukka hävisi ennen yhtä. Varmaankin kaikki lähtivät kisakatsomoihin valmistautumaan peliä varten! :D Kaupassa kävin puoli kahden aikaan ja voi jestas mikä ryysis siellä oli. Plus kaikilla oli kaljaa ja sipsiä ostoskärryissä. Oma Pepsi Max -pullo ja pieni salmiakkikarkkipussi tuntuivat aika kämäsiltä muiden eväisiin verrattuna.  

Pahoittelut säälittävistä peilikuvista, mutta eipä mulla ole päivisin ketään itseäni kuvaamassa ja jotain kuvia piti keksiä! Ehkä ois parempi ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti