lauantai 8. helmikuuta 2014

Päivät sen kuin kiitää ohi

Huh, kun päivät on vain hujahtaneet ohi! Torstaina kävin aamulla salilla ennen koulupäivän rientoja. 

Torstain treeni näytti tältä:
Leuaveto laitteessa 4 x 8
Dipit laitteessa aina leuanvetosarjojen väleihin 4 x 5
Kahden käden alataljaveto 3 x 8 25kg
Yhden käden alataljaveto 3 x 8/käsi 15kg
Olankohautukset käsipainoilla 3 x 10 8kg/käsi
Maastaveto 10 x 20kg, 10 x 40kg, 8 x 50kg, 6 x 50kg
Polven koukistus laitteessa 3 x 10 15kg
Selän ojennus selkäpenkissä rullaten 3 x 12

Mulla on joku jännä häikkä, kun toinen jalka ei meinaa millään taipua pakaraan kiinni. Oon joskus nuorena käynyt fyssarilla selän vinouman ja tuon toisen jalan jäykkyyden takia, mutta selästä vinouma hävisi, kun lopetin lentopallon pelaamisen. Tuo jalan jäykkyys vaikuttaa eniten polven koukistusliikkeessä, kun sen tekee maaten laitteessa. Vaikka laittaisin miten pienet painot tahansa, niin en vain saa jalkaa taipumaan pakaraan kiinni. Paremman tuntuman kyseisessä liikkeessä varmasti saisi jos jalka taipuisi kunnolla. Pitää varmaan alkaa venytellä enemmän ja kokeilla, että onko sillä mitään vaikutusta!

Torstai menikin sitten koulussa työnohjauksen höpöttelytunnilla, jonka jälkeen kävin katsastamassa yhden opinnäytetyöseminaarin ja samalla napsaisemassa yhden merkinnän opinnäytetyöpassiini. Iltapäivällä tapasin vielä parini kanssa oppariamme ohjaavan opettajan, mutta sen jälkeen pää olikin ihan sekaisin ja kaikki tuntui epäselvemmältä. :D Noo, eiköhän se tästä, enkä jaksa pahemmin stressata! Suunnitelmaseminaari on nyt kuitenkin varattu, joten suunnitelma pitäisi nyt noin kolmen viikon aikana saada kursittua kasaan. 

Torstaina mulla oli suuret suunnitelmat siitä, että siivoan koko illan. No kotiin ajaessa sitten migreeni päätti iskeä. Ensin lähti kädestä tunto, mutta selvisin autolla kotiin ja parkkiin asti. Sitten kotona alkoikin näköhäiriöt. Sain kuitenkin ruoan lämmitettyä ja syötyä, mikä auttoi hieman oloa. Oon huomannut, että mulle tulee nykyään helposti huono olo jos edellisestä ruokailusta alkaa olemaan 5 tuntia. Ruoka ja sohvalla makaaminen auttoi hieman ja lopulta otin muutaman särkylääkkeen, jonka jälkeen olo oli ihan siedettävä. Sain pyyhittyä pölyt ja imuroitua sekä siivottua keittiön ja kylppärin. Eli kotona on nyt kuitenkin aika siistiä ja ostin jopa tulppaaneja keittiönpöydälle! :) Sainpas kerättyä hyvä vaimo -pisteet, kun mies perjantainakotiin tullessaan kehui miten siistiä täällä on. Onneksi se ei nähnyt vielä torstaina aamulla vallinnutta kaaosta. 

Perjantaina annoin itseni nukkua kasiin asti ja päiväksi menin koululle hankkimaan hanketunteja. Eli laminoitiin kaksi ja puoli tuntia lappusia musiikin tahtiin jammaillen ja käytiin jakamassa mainoksia ympäriinsä parin tunnin ajan.
Mulla on kohta jo laminoijan ammattipätevyys.

Oli ihana tulla kotiin, kun mies oli jo saapunut työreissusta. Iltapäivä ja ilta menikin yhdessä ollessa. On niin onnellinen fiilis, kun sain tuon taas kotiin! :) Ihana olla toisen lähellä ja höpötellä heti, kun jokin ajatus putkahtaa mieleen. Eilen oli myös karkkipäivä ja herkuteltiin irtokarkeilla. Tosin niistä alkoi jo tulla paha olo ja pieni morkkis, mutta hyvältä ne maistui kuitenkin.

Saas nähdä mitä tänään puuhaillaan. Piti lähteä ulkoilemaan, mutta tuonne vesisateeseen kävelemään lähteminen ei jotenkin yhtään houkuta ajatuksena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti