keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Parin päivän kuulumiset

Tänään olin aamulla reipas ja pummasin mieheltä kyydin heti aamulla salille. Tuolla on mukavan rauhallist aamulla ja varsinkin ennen kahdeksaa. Oli kiva heräillä ja treenailla salilla rauhassa ja tajusin jopa suihkussa käydessä, että sauna oli lämpimänä. Oli ihanan rentouttavaa mennä hetkeksi lauteille köllöttelemään, varsinkin kun sain olla ihan omassa rauhassani. :)

Eilisen treeni näytti tältä:
Vinopenkki 4 x 10 8kg/käsi
Dippi 3 x 8
Ristitaljatyöntö ylhäältä 4 x 10 2kg/puoli
Vipunostot maaten käsipainoilla 3 x 10 3kg/käsi
Hauiskääntö tangolla 8, 7, 6 10kg + koulutanko
Hauiskääntö vasaraotteella 2 x 8, 1x 7 6kg/käsi
Keskitetty hauiskääntö penkillä istuen 3 x 8 6kg/käsi
Kylkitaivutus 3 x12 15kg

Tämän aamun treeni:
Pystypunnerrus 4 x 8-10 8kg/käsi
Vipunostot 3 x 10 4kg/käsi
Lentoonlähtö 3 x 10 2kg/käsi
Ojentajapunnerrus kahvakuulalla 3 x 10 8kg
Ojentajapunnerrus taljassa naama poispäin laitteesta 3 x 8 15kg
Yhden käden ojentajapunnerrus 3 x 8/käsi

Väleihin tein etuheilautuksia ja yleisliikkeitä ja treenin loppuun treenasin työnnön tekemistä. Kolme kuuden toiston sarjaa taisin tehdä koulutangolla, jossa oli 15kg + tangion paino siihen päälle. 

Salilta kiisin koululle juomaan aamukahvit ja vetämään pienen välipalan ennen hanketyöskentelyitä. Jes, meidän koulun ruokalaan on hommattu telkkari, joten siellä pystyy katsomaan olympialaisia. Ja näin samalla pitkästä aikaa yhtä koulukaveria, jolle pääsin avautumaan hormonitoiminnastani ja sen ongelmista ja samalla saamaan vähän lohdutusta ja sympatiaa. 

Tämmöseen söpöläiseen pääsin tutustumaan hanketyöskentelyn aikana.
Muutama tunti vierähti hanketyöskentelyn parissa, jonka jälkeen olikin vuoro opponoida kaverin kanssa opparisuunnitelmaa. Siitä selvittiin kunnialla ja onpahan sekin nyt hoidettu pois alta. Omaa suunnitelmaa myös katseltiin opponoinnin jälkeen, mutta siinä vaiheessa ei kummallakaan pää enää oikein toiminut. Sovittiin nyt, että lueskellaan tämän hetkistä työtä läpi ja kommentoidaan ja muokkaillaan sitä. Matskua alkaa olemaan sopivasti, mutta pitää vielä miettiä, että mikä on tärkeää ja oleellista. Tässä on nyt kolme viikkoa aikaa saada se kursittua kasaan, mutta eiköhän se onnistu! :)

Jei, mun henkkamaukan tilaus tuli tänään perille ja sain uusia urheiluvaatteita käyttöön. <3 Mutta nyt pitäisi ruveta pakkaamaan, koska huomenna suunnataan Savoon anopin luo. Ihanaa päästä muutamaksi päiväksi rentoutumaan ja viettämään enemmän aikaa miehekkeen kanssa yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti