perjantai 14. helmikuuta 2014

Savossa!

Ah, vihdoinkin muutama päivä lomailua Savossa! :) Eilinen päivä meni hanketyöskentelyn merkeissä, tosin katselin samalla Ylen Sotshi Areenasta Suomen lätkämatsia. Tuo Sotshi Areena on kyllä muuten loistava ja toimii puhelimessakin mainiosti! Soittelin senioreille haastattelupuheluita ja samalla katselin peliä. Yhdenkin papan kanssa saatiin mukavat keskustelut pelistä aikaiseksi, vaikkei hankaliin kysymyksiin vastaaminen ihan onnistunutkaan. Itse en ole omissa opinnoissani tutustunut sen enempää vanhustyöhön, mutta olen tässä hankkeessa päässyt toteuttamaan seniorityöpajaa sekä soittamaan esitietohaastattelupuheluita senioreille ja nämä hommat ovat olleet mukavia ja senioreiden kanssa on ollut mukava rupatella. Sekä heillä on ollut erittäin hyviä näkemyksiä asioista ja keskustelut ovat olleet avartavia!

Mieheke tulikin sitten hakemaan mua koulusta ja lähdettiin ajelemaan Savoon. Pysähdyttiin perinteisesti lähiruokatori Heilassa ja ostettiin palvikinkkua, vesirinkeleitä, suklaata ja puolukkalimua. Nuo alkaa olla aika perinteiset eväät. Nuo Heilan vesirinkelit on vaan niin hyviä. Samoin Kultasuklaan kaikki ihanat eri makuiset suklaat, nams. Saas nähdä paljonko paino nousee näiden neljän päivän aikana. No ei se onneksi ole niin justiinsa!

Tuolla on selkä ollut nyt kipeänä, joten varmaankin joudutaan tänä viikonloppuna jättämään treenaaminen väliin. Ehkäpä pienet kävelylenkit tekee hyvää tuolle selälle ja itsekin olen ulkoillut nyt niin vähän, että raitis ilma tekee varmasti hyvää. Tosin olisin halunnut päästä testaamaan uusia treenivaatteita, mutta ehtiihän niitä ensi viikollakin testailla. Itseäni harmittaa, kun toiseen sattuu ja harmittaa. Mutta eiköhän tuo tuosta ala pikku hiljaa paranemaan, kunhan vaan malttaa lepuuttaa sitä ja liikkua maltillisesti.

Viime syksynä korvessa.
Täällä anopin luona on mukava olla, kun pääsee hetkeksi irtautumaan hieman arjesta ja vaihtamaan maisemaa. Itsekin ajattelin, että vietän tämän päivän ja huomisen ainakin ajattelematta opparia ja muita koulujuttuja. Uskoisin, että opparisuunnitelmankin näkee vähän eri valossa, kun sitä ei ole pariin päivään tuijotellut ja miettinyt.

Ehkäpä me lähdetään nyt ulkoilemaan, vaikkei tuo harmaa päivä siihen pahemmin houkutakkaan. Mutta sen jälkeen on kuitenkin virkeämpi olo ja itse ainakin alan äpäröimään jos en päivän aikana liiku mitään. Kai se on vaan se morkkis, minkä liikkumattomuus mussa aiheuttaa. Ja sitä lisää vielä se, että täällä tulee mässytettyä kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti