keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pitkästä aikaa salilla!

Tänään aamupäivällä ehdin pitkästä aikaa salille. Viimeksi olin käynyt viikko sitten keskiviikkona. Vähän jännitti mennä salille, kun en yhtään tiennyt, että jaksaako siellä tehdä mitään, mutta treeni kulki kuitenkin aika mukavasti. Mietiskelin jo, että pitäisikö ensi viikolla kokeilla lisätä painoja ja lyhentää sarjoja, jottei treeni jäisi paikallensa junnaamaan.

Tämän päivän treeni näytti tältä:
Pystypunnerrus 2 x 10 ja 2 x 8 8kg/per käsi
Viparit 3 x 10 4kg/käsi
Etuheilautus 3 x 15 12kg kuula
Lentoon lähtö 3 x 10 2kg/käsi
Rinnalleveto 3 x 8 8kg kuula
Ojentajapunnerrus 3 x 8 8kg kuula
Ojentajapunnerrus taljassa köydellä 3 x 8 15kg
Ojentajapunnerrus taljassa köydellä kasvot poispäin laitteesta 3 x 8 15kg
Työntö 4 x 5 15kg + koulutangon paino

Meidän salilla käy sellainen mukava nuori mieshenkilö, joka aina jutustelee kaikille ja on hirmu ystävällinen. Se moikkailee koko ajan ja käy rupattelemassa senioreiden kanssa ja iloisen oloinen. Se on aina ennen vaan hymyillyt mulle, muttei ennen ole tullut juttelemaan. Tänään se näki, kun yritin säätää jumiutunutta vinopenkkiä ja ryntäsi nopeasti auttamaan ja jäi sitten jutustelemaan ja tutustumaan. Ehkä uusilla treenivaatteilla oli osuutta asiaan! Tosin mieheke palautti mut maan pinnalle kommentoimalla, että "onko niillä senioreillakin aina uudet, tiukat vaatteet". :D Mutta ehkäpä sain uuden salikaverin tai ainakin moikkaustutun! :)

Iltapäivä menikin sitten hanketöiden parissa, mutta onneksi saatiin kaverin kanssa oikeastaan koko viisituntinen kulumaan ensin naisten hiihtoa, sitten miesten hiihtoa ja lopuksi jääkiekkoa katsellen. Aika riensi ja oli hieno urheilupäivä!

Maanantaina tarttui Siiskoselta hieman leipää mukaan.
Maanantaina tosiaan ajeltiin Savosta takaisin kotiin ja pysähdyimme matkalla Siiskosen kotileipomon Punaisen piipun kievarissa. Pongattiin sitten sieltä tarjouslaatikko, josta sai kuudella eurolla ison muovikassillisen leipää. No, mehän innostuttiin ja haalittiin ruisleipiä mukaan ja muutama vaalea siemenleipäkin. Muistin, että pakkasessa olisi hyvin tilaa ja muistin väärin. Korvesta tuodot marjat täyttivät pakkasen ja sitten pitikin keitellä raparpereista kiisseliä ja ottaa marjoja sulamaan, jotta saatiin leipiä pakkaseen. Nyt on vielä jääkaapissa kaksi leipää odottelemassa, kun ne eivät mahtuneet pakkaseen. Parasta tässä on, että me ei edes syödä pahemmin leipää! :D Onpahan nyt muutamaksi kuukaudeksi leipää ja etenkin kunnollista ruisleipää.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti