maanantai 7. huhtikuuta 2014

Parisuhdeviikonloppu

Viime viikko meni flunssaa sairastaessa ja miehelläkin oli pitkiä päiviä, joten viime viikolla yhteinen aika jäi aika vähäiseksi. Perjantaina saatiin parin kanssa tutkimuslupahakemus postiin, joten päätettiin miehen kanssa herkutella perjantaina kunnolla. Käytiin ensin katsastamassa uusi XXL-urheiluliike Tammistossa, mutta eipä me sieltä mitään järkevää tai tarpeellista löydetty. 

Käytiin sitten kaupassa ja päätettiin tehdä kunnon pihvit, lohkoperunoita ja salaattia sekä jälkkäriksi paistettuja banaaneja vaniljajätskillä. :) Lihaa ostettiin sen verran, että lauantaina saatiin tehtyä salaatti jäljelle jääneistä pihveistä. 

Salaattia lauantaina.
Lauantaina tehtiin salaattia, johon laitettiin kahta eri salaattia, kurkkua, oliiveja, fetaa, paprikaa, lihaa suikaloituna, viinirypäleitä ja avokadoja. Avokadot tykkään aina pyöritellä sitruunamehussa ja lisätä ihan pikkuisen suolaa niiden sekaan. Lisäksi paahdoin pannulla seesaminsiemeniä ja auringonkukansiemeniä ja lisukkeeksi keitin vielä salaattia.

Rumat banaanit.
Perjantaina tehtiin jälkkäriksi paistettuja banaaneja jätskillä. Pyörittelin banaanit seoksessa, jossa oli 3rkl fariinisokeria, 1tl kanelia ja 1tl kaardemummaa. Sitten paistoin ne pannulla pienessä määrässä voita. Ah, nää oli hyviä! 

Eväsretki.
Lauantaina oli sen verran aurinkoinen ilma, että päätettiin lähteä metsäretkelle. Otettiin termariin kahvia ja tehtiin ruisleivät evääksi. Tallusteltiin ympäri metsiä ja nautittiin eväät, kun kahvihammasta alkoi kolottamaan. Mikähän siinä on, että kahvi maistuu aina niin hyvältä metsässä? Vähän yli 10 kilometriä tuli käveltyä ja suurin osa metsässä. Käveltiin vähän myös teitä pitkin ja käytiin kaupassa ostamassa tämän vuoden ensimmäiset jäätelöt tai oikeastaan mehujäät! :)

Sunnuntain ruokia.
Sunnuntaina lähinnä höntsäiltiin kotona, kun miehekkeen selkä oli vaihteeksi kipeänä ja mäkin vielä parantelin flunssaa, joten en salille viitsinyt lähteä. Tein päivällä puolen tunnin pilateksen, että kroppa sai edes vähän liikuntaa. Lauantaina tehtiin uunijuureksia ja -kasviksia sekä broileria vuohenjuustolla. Uunikasviksissa meillä oli porkkanaa, sipulia, valkosipulia, paprikaa, lanttua ja perunaa. Maustoin ne öljyllä, hunajalla, suolalla, paprikalla, tinjamilla ja rosmariinilla. Kanoja pyörittelin samassa seoksessa ja lisäsin vielä vähän hunajaa. Sitten heitin vain kasvikset ja broilerit uunin pellille ja paistamisen loppupuolella lisäsin vuohenjuustoviipaleet broilerien päälle. Niin helppoa ruokaa, kun voi heittää kaiken vain uuniin kypsymään!

Tänään kävin salilla pitkästä aikaa, mutta otin aika rennosti, kun vielä on vähän tukkoinen olo. 
Treeni näytti tältä:

3 x 8 pystypunnerrus 8kg/käsi
3 x 8 viparit 5kg/käsi
3 x 8 viparit eteen 3kg/käsi
3 x 8 viparit suorilla käsillä sivulle 2kg/käsi
3 x 8 lentoonlähtö 2kg/käsi
3 x 15 etuheilautus 8kg
3 x 8 sisäreidet laitteessa 45kg
3 x 8 ulkoreidet laitteessa 45kg
3 x 8 ojentapunnerrus 8kg kuula
3 x 8 ojentajapunnerrus taljassa köydellä 15kg
3 x 8 ojentapunnerrus pään yläpuolelta taljassa köydellä 15kg
3 x 8 ranskalainen punnerrus 8kg kuula
4 x 10 jalkojen ojennus penkillä (vatsat)
3 x 8 ylätaljaveto 25kg

Kunnon häröilytreeni, mutta tuntui onneksi ihan hyvältä, eikä vielä ainakaan flunssa ole pahentunut. Eiköhän se nyt mene ohi! :)

Päivän hymy: Pikkuinen poitsu ei saanut junassa taittuvaa penkkiä alas, joten autoin poikaa painaamaan penkin alas ja kiipeämään siihen. Pojan äiti komensi poitsua kiittämään ja sieltä tuli niin heleästi kiitos ja niin sydämen sulattava hymy, että itsekin sain tästä oikein iloisen fiiliksen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti