keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Viimeisen viikon kuulumiset

Viime viikko meni ihan hyvin ja ehdin käymään kolme kertaa salilla, kahtena iltana tein pilatesta ja viikonloppuna tuli ulkoiltua aika paljon. Olin porukoilla viikonlopun ja kaadettiinkin muutama puu tontilta ja pääsin sitten halkomaan puita. Pari tuntia siinä vierähti mukavasti! :) Yhteensä liikuntaa tuli viime viikolla 10-11 tuntia.

Siistittiin pensaita.

Sinivuokot kukkivat jo metsässä.

Pientä puusavottaa.

Jei, sain prinsessamunan.
Viikonloppu meni tosiaan rentoutuessa ja ulkoillessa. Sunnuntaina sitten saavuin takaisin etelään ja oli kyllä tosi masentavaa tulla kotiin, kun ei täällä ollut ketään odottamassa. Mies on vieläkin lomailemassa, mutta tulee onneksi huomenna useammaksi päiväksi käymään kotona. Odotan niin innolla, kun ikävä alkaa olla jo kova!

Maanantain olin harjoittelussa ja menin sieltä suoraan salille. Maanantain treeni näytti tältä:
Mave 15 x 20kg, 4 x 10 40kg
Rive 3 x 10 20kg
Takareidet laitteessa 3 x 10 15kg
SJMV  3 x 10 30kg
Olankohautukset 3 x 10 7kg/käsi
Selkä penkissä rullaten 3 x 15
Kulmasoutu lankkuasennossa 3 x 8/puoli 6kg kahvakuula
Ylätalja 4 x 10 25kg
Alatalja 4 x 10 25kg
Pakarapotku 12-10-8-6-sarjat/jalka 15kg

Tiistaina oli pitkä päivä, kun harjoitteluun menin klo 8, sieltä suoraan töihin, joista pääsin klo 21. Päivällä olo rupesi huononemaan ja kurkkua rupesi kutittamaan kauheasti ja yskitti koko ajan. Kävin apteekista hakemassa kurkkutabletteja ja niiden avulla selvisin työillan. Pyöräilin kotiin ja soitin miehekkeelle ja huomasi, ettei musta lähde ollenkaan ääntä ja olo oli väsynyt ja nihkeä. 



Tänään jäin sitten kotiin, kun aamulla ei lähtenyt ääntä oikeastaan ollenkaan ja oli muutenkin flunssainen olo. Nyt päivän aikana olo on vähän kohentunut, mutta kurkku on edelleen aika kipeä ja äänikin on aika hirveä. Ja puhuminen tuntuu rasittavan sitä vain lisää. Huomenna yritän päästä harjoitteluun, kun tänäänkin jäi tosi mielenkiintoisia juttuja väliin, mikä harmittaa ihan älyttömästi!

Nyt viimeisen viiden viikon aikana  on ollut tällaisia pieniä flunssia, jotka kestää muutaman päivän. Flunssa ei tule kunnolla päälle, vaan on sellainen puolikuntoinen ja tukkoinen olo. Kuumettakaan ei ole noussut kuin ainoastaan silloin ihan tämän flunssakierteen alussa. Inhottavaa, kun ei pääse treenaamaan ja harjoittelustakin olen nyt joutunut olemaan viisi päivää poissa. Pakko varmaan ensi viikolla raahautua lääkäriin jos ei tää nyt ala loppumaan.

Tänään yritin sentään nauttia kelistä ja istuskelin takapihalla syömässä lounaan ja juomassa kahvia. Tein maanantaina Karkkipäivä-blogin tällä ohjeella tonnikalapullia ja niistä tuli kyllä herkullisia. :) Itse laitoin yrteiksi basilikaa ja siemeninä käytin sesaminsiemeniä. Kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti