tiistai 4. maaliskuuta 2014

Jei, meitsi kävi lenkillä!

Päivä menikin sitten kouluhommien parissa. Luulin, että koulu olisi loppunut kahdelta, mutta eduskuntavierailuun valmistautuminen kestikin puoli neljään asti, joten päätin hylätä salisuunnitelmat, kun en jaksa sitä ryysistä ja jonottamista. 

Lisäksi kärsin koko päivän pienestä päänsärystä ja toinen käsi ja jalkakin puutuivat hieman, niin välipäivä teki ihan hyvää, kun selkeästi tuolla hartioissa on joku ihmeellinen jumitus. Nauroinkin kaverille, että jos mä saan jonkun kohtauksen, niin sano sitten ensihoitajille, että sillä on varmaan aivoverenvuoto tai muu verenkiertohäirö. :D Olisin joutunut tekemään yläkroppatreenin, koska toinen takareisi on jotenkin vähän kipeänä ja etureidetkin on pikkuisen jumissa perjantaisesta kyykkytreenistä. 

Viestiteltiin miehekkeen kanssa päivän aikana ja sovittiin lähtevämme yhdessä lenkille, kunhan molemmat päästään kotiin. Käytiinpäs hölkyttelemässä ja tuntui jopa ihan hyvältä, vaikka inhoankin lenkkeilyä. Alkuun käveltiin viitisen minuuttia ja sen jälkeen hölkkäiltiin aina 10 minuuttia, jonka jälkeen sai kävellä puolitoista minuuttia. Ja sitten sama rumba. Lenkille kertyi matkaa 6,5km ja aikaa meni 55 minuuttia. Eli aika rauhassa mentiin, mutta oon kyllä iloinen siitä, että jaksoin jopa hölkätä, ei alkanut pistämään, eikä tuntunut muutenkaan pahalta. Enkä edes kettuuntunut koko matkan aikana. :) Oli ihan mukavaa hölkkäillä ja höpötellä päivän tapahtumista. 

Ehkäpä nyt alan tosissani tekemään sen kaksi lenkkiä viikossa, niin saan omaa aerobista kuntoani parannettua. Ja ajattelin pitää salista taukoa, kun salikortti loppuu huhtikuussa ja lisätä silloin lenkkeilyn määrää ja kotijumppailla. Olen loppukevään harjoittelussa, jossa työpäivät on 8-16 eli en ehtisi salille muuta kuin ruuhkaisina ilta-aikoina, eli ehkä parempi pitää hieman taukoa silloin. 

Nyt venyttelemään, jotta huomenna on paikat vetreinä treeniä varten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti