maanantai 24. maaliskuuta 2014

Shoppailua, kahvakuulatreeniä ja kipeilyä

Plaah, oon kipenä ja tää päivä meneekin kotona levätessä. Toivottavasti huomenna olo olisi parempi ja pääsen huomenna harjoitteluun. 

Lauantaina käytiin miehekkeen kanssa salilla ja oli jotenkin nihkeää ja mikää ei sujunut. Penkki meni huonosti, kyykyssä polvet heilui ja muutenkin treeni oli sellaista haahuilua. Siinä rupeskin sitten jo ketuttamaan ja harmittamaan, kun mitään en tuntunut osaavan ja pieni nälkä sitten kruunasi koko paskan fiiliksen. No, onneksi tästä selvittiin pienellä molemmin puoleisella mökötyksellä ja illalla saatiin puhuttua kunnolla. Ihan hyvä, että tuo haluaa aina jauhaa tilanteet puhki, niin itse joudun miettimään ja analysoimaan omaa käytöstäni ja sitä miksi mua rupesi tuolloinkin ärsyttämään niin kovasti. 

Lauantaina porukat tuli kylään ja käytiiin niiden kanssa pikku kävelyllä, kun oli niin mukava sää. Just mietin, että onkohan noi koskaan käyneet täällä kunnolla kylässä? Nyt ainakin näkivät vähän tätä ympäristöä, jossa asustellaan ja viihtyiväthän he meillä monta tuntia ennen lentokenttähotelliin menoa. :) Kokkailin pitsaa ja jogurttipannacottaa. Etenkin jälkkäri oli herkullista ja tästä löytyykin resepti tuohon herkulliseen ja suht kevyeeseen jälkkäriin. 

Trikoot jäi Ginaan, kun nuo ei ehkä imartele megareisiä.

Sunnuntaina kävin moikkailemassa kaveria Helsingissä ja käytiin pyörimässä vähän kaupoilla ja Johdossa kahvilla ja salateilla. Ginassa testailin treenitrikoita, mutta ehkä noi kuviolliset ei imartele mun megareisiä, vaikka ihan hauskathan noi olisivat olleet. Hintaa noilla taisi olla 30e. Ginasta mukaan tarttui pari perustoppia, kun niitä tarvitsee aina.

Ostokset.
 Multa on shampoot ja hoitoaineet melkein lopussa, joten Sokoksen 3+1-päiviltä lähti mukaan Four Reasonsin Moisture shampoo ja hoitoaine. Mulla on hiusten latvat menneet nyt vähän huonompaan kuntoon ja niskassa on välillä kunnon takkupallo, joten pitää nyt kokeilla jos näistä olisi jotain apua. Lisäksi ostin Bio-Oilin, kun ihossa on joitakin kuivia kohtia ja näppylöiden raatelun aiheuttamia punaisempia kohtia. Ajattelin kokeilla, että miten hyvin tämä kosteuttaa ja kuulema tämän pitäisi myös vaalentaa ihon virheitä. Öljy oli tarjouksessa vain 8,9e, joten ei ollut suuri rahallinen panostus, mikäli tämä ei toimikaan.


Kahvakuulatreeni.
Raahasin koko sunnuntain salikamoja mukana, mutta kaupungilla menikin niin myöhään, etten enää jaksanut lähteä salille. Kävelin sitten kotiin ja päätin tehdä kahvakuulatreenin. Kaksi kierrosta sain tehtyä, mutta sitten alkoi oksettaa, pyörryttää ja päätä särkeä. Yritin aloittaa kolmatta, mutta siitä ei tullut mitään. Mieheke tuli samalla kotiin ja se komensi mut lopettamaan treenin ja kömpimään suihkuun. Ilta menikin sitten pahasta olosta kärsiessä ja peiton alla täristessä, kun kuume nousi. Ruokaa en oikein saanut kunnolla alas, kun oksetti ja oli paha olo. Tänään on parempi olo ja vain pientä lämpöä ja päätä särkee. Jäin kuitenkin kotiin lepäämään, kun en halua tartuttaa tätä muihin tai napata itselleni nyt mitään muita pöpöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti