sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ruokaa, juomaa, treeniä

Perjantaina oli aamulla opparin tiedonhankintapaja, joka oli kyllä ihan turhaa. Mutta saatiin siinä samalla tehtyä opparisuunnitelma loppuun. Nyt pitäisi vääntää vielä powerpointti seminaaria varten, tehdä kyselylomake sekä hakea tutkimusluvat kaupungilta. Tekemistä siis riittää! Perjantaina kävin sitten salilla ennen illan työvuoroa yhdellä nuorisotilalla. Oli ihan hauska olla pitkästä aikaa nuorten kanssa, kun ei ole noita hommia muutamaan kuukauteen tehnyt. :)

Perjantain treeni:
Takakyykky 12 x 20kg, 10 x 30kg, 3 x 8 40kg, 4 x 50kg
Etukyykky 3 x 10 30kg
Yhden jalan kyykky (toinen jalka takana penkillä) 3 x 8/jalka 12kg
Lantion nostot hartiat penkillä 3 x 10
Etureidet laitteessa 3 x 10 20kg
Pohjenostot 3 x 10 35kg
Kyykkyhypyt laudalle 3 x 10
Lantion nostot jalat bosun päällä 3 x 10 10kg
Kylkinostot jalat bosun päällä 3 x 10/puoli
Kyykyt bosun päällä 3 x 10
Askelkyykkyhypyt x 20

Lauantaina oli ihan mieletön keli, mutta päädyttiin salitreeniin, kun ei olla muutamaan viikkoon päästy yhdessä treenaamaan. Tehtiin yläkroppatreeniä, kun mulla oli jalat jumissa vielä perjantain jalkatreenistä. Takareidet on olleet tosi jumissa koko viikon ja taitaa tuolla vasemmassa takareidessä olla joku pieni revähdys, kun se on vieläkin suht kipeä. Eli takareidet jäi tällä viikolla treenaamatta. Lauantaina tehtiin tissi- ja olkapäätreeni pitkän kaavan mukaan. Miehekkeen kanssa treenaaminen on kyllä huippua ja ois mahtavaa aina treenata yhdessä, mutta se ei oikein onnistu erilaisten aikataulujen takia. Mutta kiva edes silloin tällöin saada joku tsemppaan vielä pari toistoa lisää sarjoihin.

Kokkailtiin lauantaina ruoaksi pitsaa ja kerrankin itse tehdyssä pitsassa oli rapsakka pohja! Tein pohjan tällä ohjeella ja oli kyllä hyvää. Ohjeessa käskettiin valelemaan pohjat ennen täytteiden laittoa öljyllä ja tomaattipyreen jälkeen ripottelin hieman juustoa pohjien päälle. En tiedä vaikuttivatko ne pohjan rapeuteen, mutta jatkossakin taidan tehdä näin. :)

Illaksi lähdettiin moikkaamaan kaveria Helsinkiin ja käytiin hieman humpalla. Oli kyllä kiva ilta ja Ugglassa oli hyvä fiilis. Kerrankin paikka, jossa oli kunnon dj:t ja valosetit, ei mitään sisäänpääsymaksua, juomat kohtuu hintaisia ja muutenkin ilmapiiri oli kiva. Tästä tais tulla uusi suosikkipaikka Helsingin yössä! Liian usein Helsingin yökerhoissa on se 10 euroa sisään, 3e narikka ja hanajuomat 6-7 euroa, musiikki tympivää ja dj:ltä on ihan turha käydä mitään toivomassa. Parasta Ugglassa tais kyllä olla musiikki ja mukavat levyjen soittelijat. 


iloinen höppänä.
Tänään onkin ollut lepopäivä ja ollaan vain höntsäilty. Ruoaksi tein kanakeittoa, johon laitoin lisäksi herkkusieniä ja bambuversoja. Tuommoinen mausteinen kanakeittoa on kivaa vaihtelua sille ainaiselle jauhelihakeitolle, mitä tulee liian usein tehtyä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti