tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kiirettä pittää.

Huhhuh, millainen viikko viime viikko oli! Joka päivä koulua, hanketyöskentelyä ja neljänä iltana töissä. Ei muuten ollut vapaa-ajan ongelmia!

Viime viikon liikunnat
Viime viikolla tuli lähinnä käveltyä hyötyliikunnan merkeissä ja kävin kolme kertaa salilla. Yhtenä päivänä tein jalkoja ja yläkroppaa kahdessa osassa. Keskiviikkona piti lähteä lenkille, mutta päätinkin lähteä flunssasta toipuvan miehekkeen kanssa kävelylle, kun ei muutenkaan oikein ehditty viettämään yhdessä aikaa iltaisin. Oikeasti venyttelin perjantaina illalla, kun tulin töistä kello 23 jälkeen. Jotenkin sitä käy aina töiden jälkeen niin kierroksilla, että on pakko höntsäillä ja rauhoittua.

Jättikäsi viikonloppuna.
Viikonloppu meni Hämptonissa vanhempien luona ja siskon synttäreitä viettäessä. Oli mukavaa nähdä vanhempia ja siskon synttäreilläkin oli ihan hauskaa! Jonkun verran tuli naposteltua kaikkea hyvää, mutta samapa tuo.

Eilen alkoi kolmas ja viimeinen harjoittelu. Paikka vaikuttaa kivalta ja ohjaaja on myös mukavan oloinen. Ja itseasiassa koko työporukka vaikuttaa oikein mukavalta. Vähän jännittää, että miten saan harjoittelun tehtävän toteutettua tuolla, mutta eiköhän se jotenkin onnistu. Nyt sitten 10 viikkoa pitäisi tuolla pyöriä! Eilen kävin salilla, eikä onneksi vielä kolmen aikaan ollut mitään hirveää ryysistä.

Eilisen treeni:

SJMV 12 x 25kg, 3 x 12 30kg
Kyykkyhypyt laudalle 3 x 10
Leuanveto koneessa 3 x 6
Ulkoreidet laitteessa 3 x 10 45kg
Sisäreidet laitteessa 3 x 10 55kg
Selkäpenkissä rullaten 3 x 12
Ylätalja 12 x 20kg, 3 x 8 25kg
Alatalja 3 x 8 25kg
Kulmasoutu 3 x 10 9kg/käsi
Olankohautukset 3 x 10 7kg/käsi

Tänään olen vain kävellyt asemalle ja kotiin. Ajattelin tehdä jonkun pilateksen tai muun jumpan, mutta nyt olo on aika kurja. Pyörryttää, vatsaan koskee ja on ihan hiton kylmä. Taidan hetken aikaa lepäillä ja katsoa, miten tää olo tästä kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti