perjantai 28. maaliskuuta 2014

Uujeah, pitkästä aikaa salilla!

Flunssa on helpottanut ja pääsin tänään salille! Tein jalkatreenin, koska jos mieheke on huomenna siinä kunnossa, että päästään yhdessä salille, niin vuorossa olisi yläkroppatreeni. Tämän päiväinen treeni oli aika kevyt, kun vielä on vähän tukkoinen olo ja kaikki hypyt ja muut tuntuivat kamalilta. Ilmeisesti oon vielä vähän puolikuntoinen, niin sykkeen nousut ei tunnu kauhean mukavilta. 

Perjantain jalkatreeni:
Takakyykky 15 x 20kg, 10 x 30kg, 8 x 40kg, 5 x 50kg, 8 x 40kg, 10 x 30kg, 15 x 20kg
Rinnalle veto 3 x 8 20kg
Yhden jalan kyykky 3 x 8/jalka käsissä 7kg:n painot
Polven ojennus laitteessa 3 x 8 20kg
Polven koukistus laitteessa 3 x 15kg (takareisi vieläkin vähän kipeänä)
Pakaralaite 10 x 5kg, 8 x 10 kg, 6 x 15kg, 4 x 20kg
Sjmv 3 x 8 30kg

Tämä viikko on mennyt harjoittelussa ja lepäillessä. Keskiviikkona tehtiin miehekkeen kanssa puolen tunnin pilates ja olin kyllä tosi yllättynyt, kun se teki mukana. Eilen käytiin kävelemässä vähän yli 8km lenkki, kun oli niin ihana sää. Ei huvittanut lähteä salille hikoilemaan, kun aurinko porotteli niin nätisti! :) 

Ylläreitä
 Maanantaina meitä ilostutti ylätyslahjat, jotka löytyivät ulko-oven takaa. Miehekkeen serkku oli leiponut meille keksejä, joita napostelin ihan liikaa, sekä väsäillyt tuommoisen kivan pääsiäiskukka-asetelman. :) Oli ihana yllätys!


Sortuminen kaupassa
 Tänään vedin lounaaksi eineksiä, vaikka aika harvoin niitä tulee syötyä. En jaksanut kävellä työpäivän aikana pidemmälle kauppaan, niin tyydyin 0.95 euroa maksaneeseen porkkanakeittoon. Raejuustolla tuohon sai vähän lisää ruokaisuutta. Riisikakkuja ostin töihin kaappiin varastoon ja pari vedin keiton kanssa, kun kaipasin jotain pureskeltavaa. Riisisuklaaseenkin sorruin, kun eurolla sai kolme patukkaa. No yksi meni tänään lounaskahvin seurana ja kaksi muuta odottavat paria tulevaa perjantaita. Pahanmakuisesta prodepatukasta söin puolet salin jälkeen ja loput myöhemmin kotona. Ja nämä ostokset lähti alle viidellä eurolla!
Päivällinen  
Koska olen illan yksin kotona, niin söin päivälliseksi banaanilettuja. Heitin kaksi munaa, yhden banaanin, vaniljasokeria ja leivinjauhetta blenderiin ja sekotin tasaiseksi. Pannulla paistoin niitä hissukseen ja nautin ne siirapin, auringonkukan siementen ja mustikoiden kera. :)

Herkullinen pekonitomaattikeitto

140g pekonia
1kg tomaattimurskaa
2dl ruokakermaa
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
6 isoa herkkusientä
chiliä
suolaa
mustapippuria
oreganoa
basilikaa

Pienennä pekoniviipaleet ja kypsennä kattilassa. Lisää silputut sipulit ja kuullota sen aikaa, että pekonit ovat kypsyneet. Puhdista sienet ja pilko ne. Lisää sienet kattilaan ja anna niidenkin pehmentyä hetken aikaa. Lisää tomaattimurska ja mausteet ja keittele noin 10-15 minuuttia. Maku pehmenee mitä kauemmin keiton antaa hiljalleen porista. Lisää lopuksi kerma ja anna kiehahtaa. Tarkista maku ja nauti! :) 

Kuviahan tästä keitosta ei ole, koska se katosi nopeasti parempiin suihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti