keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Täytettyjä paprikoita ja treeniä

Tänään aamulla kävin tekemässä pikaisen jalkatreenin lähinnä etureisille ja pakaroille, kun tuo vasen takareisi vammailee vieläkin vähän jotain. Se on hämärää, kun se ei lenkillä vaivannut mitenkään ja muutenkaan se ei tunnu kipeältä. Mutta jos sitä yhtään yrittää venyttää, niin kipu on sellainen viiltävä ja ei lihasjumimainen. 

Nopea aamutreeni:
Takakyykky 15 x 20kg, 12 x 30kg, 4 x 10 40kg
Yhden jalan kyykyt 3 x 10/jalka 14kg
Kyykkyhypyt laudalle 3 x 10
Polven ojennus laitteessa 3 x 10 20kg
Pohjenostot 3 x 10 35kg
Yhden jalan prässi 2 x 8 25kg
Kyykyt bosun päällä 3 x 10
Sumokyykky kuulan kanssa 3 x 10 16kg
Lantion nostot jalat bosun päällä 3 x 10 10kg
Kylkinostot jalat bosun päällä 3 x 10 

Salilta ryntäsin äkkiä koululle syömään ennen iltapäivän hanketyöskentelyä. Oli jopa ihan mukavaa ja aikakin meni nopeasti. Ilmeisesti mukavalla seuralla ja asiakkaiden määrällä on vaikutusta asiaan! :) Kiva juttu, että ollaan saatu projektia pikku hiljaa käyntiin. Tosin oma osa ei ole ollut kummoinen, mutta on ollut kiva olla mukana. Ensi viikolla tämäkin loppuu!

Mieheke tuli hakemaan mua lähdettiin yhdessä kauppaan. Meinattiin tehdä moussakaa ruoaksi, mutta Lidlistä oli vaihteeksi munakoisot loppu. Kävisin mielelläni Lidlissä, mutta ärsyttää, kun sieltä on niin usein kasvikset loppu! :o Varsinkin viikonloppuisin sinne on ihan turha mennä. Päädyttiin tekemään täytettyjä paprikoita, joista tuli herkullisia. Tehtiin iso satsi, niin on taas perjantaiksi asti ruokaa valmiina. 


Täytetyt paprikat

6 paprikaa
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
3 porkkanaa
2dl riisiä
tuorejuustoa (meillä oli pippurinmakuista)
400g jauhelihaa
mausteita
juustoraastetta

Laita riisit kiehumaan. Me käytettiin basmatiriisiä, mutta tietty joku täysjyväriisi ois parempaa. Mutta me ollaan tämmösiä herkkuperseitä ja mä inhoan täysjyväriisin koostumusta. Kuullota sipulisilput öljyssä ja ruskista jauheliha pannussa. Lisää raastetut porkkanat pannulle ja anna niiden pehmetä hetki. Mausta seos haluamallasi tavalla. Itse laitoin suolaa, valkopippuria, paprikaa ja tabascoa. Lisää tuorejuusto seokseen ja sekoittele. Leikkaa paprikoista päällinen irti ja täytä paprikat seoksella. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 asteessa noin 20min tai niin kauan, että juusto on saanut väriä. Nauti raejuuston kanssa! :)

Nyt katsomaan maanantaista Satuhäiden jaksoa ja venyttelemään! Tikki on nyt otettu pois kädestä. Olin laiska ja en jaksanut lähteä hoitajalle, vaan mussu sai poistaa sen. Saas nähdä millainen arpi tuohon jää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti