torstai 6. maaliskuuta 2014

Junnaavaa treeniä

Torstain treeni: 

Pystypunnerrus 12, 10, 8 ja 7 sarjat 8kg/käsi
Viparit kyynerpäät koukussa 3 x 10 5kg/käsi
Viparit eteen 10 x 4kg/käsi, 2 x 10 3kg/käsi
Viparit sivulle 10 x 3kg/käsi, 2 x 10 2kg/käsi
Lentoon lähtö (takaolkapäät) 3 x 10 2kg/käsi
Ojentajapunnerrus kahvakuulalla 3 x 10 8kg
Ojentajapunnerrus taljassa narulla 3 x 10 15kg
Ojentajapunnerrus taljassa köydellä naama poispäin laitteesta 10 x 15kg, 2 x 12 10kg
Ojentapunnerrus taljassa tangolla 2 x 10 ja 1 x 15 20kg
 
Oli jotenkin tosi nihkeää. Ei meinannut jaksaa mitään. Ehkä lauantaina tehty yläkropan treeni ja maanantaina tehty tissitreeni oli vetänyt ojentajatkin vähän jumiin. Ei vaan lähtenyt. Viime viikollakin tuli tehtyä paremmin. :o No, näitä päiviä on kai välillä!

Ehkäpä on tullut syötyäkin liian vähän, kun paino ei ole noussut yhtään, pikemminkin se on laskenut. Laihtuminen ei kyllä ole nyt tavoitteena, mielummin haluaisin vähän lisää lihasta ja voimaa. En tiedä, että pitäisikö ottaa palautusjuomat käyttöön? Olen kyllä koettanut syödä kunnolla ja huolehtia proteiinin saannista, mutta ilmeisesti pitäisi syödä vielä enemmän. 

Lisäksi lihakset on tosi jumissa ja takareisi kenkkuilee vieläkin. Huomenna olisi tiedossa viikon neljän salikerta, koska viikonloppuna en salille ehdi. En vaan tiedä, että mitä ihmettä siellä tekisin, kun joka paikka on vähän jumissa. Ehkä käyn tekemässä takareisitreenissä mukana olevat selän lihakset ja teen lisäksi vähän muuta keskivartalotreeniä. Oonko tullut vanhaksi, kun ei lihakset palaudu enää niin nopeasti? En tajua ihmisiä, jotka pystyvät tekemään samaa lihasryhmää useamman kerran viikossa. Ei mun lihakset kykenisi siihen. 

Onneksi saatiin tänään yksi tutkimus- ja kehittämistoiminnan tehtävä tehtyä, niin sentään jokin on onnistunut kunnolla tänään. :) Ja muutenkin on ollut kiva päivä, kivoja ihmisiä ja mukavaa höpöttelyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti